Wednesday, October 14, 2009

pum desu

(sudah siap buat yg prof mahamod nak tu) so nk menulis kejap je. ..leh ke ct aminah? kesian ct aminah puasa hari ni nmpak letih..nk tulis pasal puting botol ashraf..he he...Saya telah mencuba pelbagai jenis puting botol yang berlainan sbb nk mencri yg mana suit ngn ashraf. Mula2 sy memberi minum melalui botol avent yang saya beli mase sy pregnant hari tu. Ini bentuk botol dan putingnye


tapi ashraf takmau..so sy cuba yg ini plak..tak kira bpa free ke ,harga mahal cam gajah ke ashraf taksuka..bukan dia takminum langsung tp tahap dia hisap tak memberansangkan..sekali minum 1 oz je..tu pun terpaksa kot..sian anakku itu..



Lalu sy mencari puting jenis MAM,,mahal gak ni rm22.80 kalau tak silap..ini rupa dia ..erm yang ni mmg ashraf suka la byk die minum sekali minum boleh capai 5 Oz..senang hati ku..mungkin sbb puting ni special sikit..die leper dan keras kat muncung,,
mase melatih ashraf hari tu sy telah pam dan buat stok lam peti..


harap ashraf terus membesar dgn sehat dan kuat desu..cayang kat muhammad ashraf..rindunyer

2 comments:

Aisyah said...

wah,..bestnye tengok stok EBM u sis,..hopefully i can do d same,.:)

sisanizu said...

Chaiyok chaiyok aisyah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...