Monday, October 04, 2010

Contest - Gaya Sicomel Berhari Raya

Tempoh

25 September 2010 - 31 Oktober 2010


Cara Penyertaan

* Pertandingan boleh disertai melalu blog atau Facebook
* Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls).
* Pemenang akan dipilih oleh juri yang dilantik.
* Semua keputusan adalah muktamad.

Syarat Penyertaan

* Letak banner di sidebar blog/FB anda dengan link ke entri ini
* Link BabyIbu dan Azzamoro dalam bloglist anda
* Membuat entri mengenai contest ini diblog anda atau di wall FaceBook anda
* Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda bergaya dengan berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu)
* Jika anda mempunyai beberapa orang anak, boleh upload satu (1) gambar untuk setiap anak.
* Sila nyatakan nama si comel dan umurnya
* Pertandingan terhad kepada si kecil berumur 1 hari hingga tidak lebih 4 tahun pada tarikh akhir pertandingan.
* Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke penganjur BabyIbu dan Azzamoro dan juga semua penaja - rujuk di bawah (no link back will be disqualified)
* Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.

Hadiah (akan diumumkan kemudian)

Bagi Kategori A dan B:
* Tempat Pertama
* Tempat Kedua
* Tempat Ketiga
* 5 Hadiah Saguhati

Senarai Penaja (ikut susunan abjad)
* BabyRuffkins
*
eoeonline
* Gin & Jacqie
* IzzaBakery
*
Mahanim
* Myavenue888
* MySuperkids
* SecretBargains

* SofeaBabyWear
* Tote Boutique
* Tupperwareville
* Weego Bottles
* Victoria's Secret Heaven


Assalamualaikum. Sy sgt excited okey..sy study gegiler ni.. 1st time masuk contest (setelah diajak oleh kak umie) sebelum ni sy penah tgk kat blog org je..dan takpaham apekah contest2 ini.. bile studi memahamkan ni beberapa hari (ha ha) satu persatu sy ikut arahan.. sgt best rupenye..^_^ (len kali leh masuk lagi)..so godek2 gambar raya Muhammad Ashraf yg duduk sensorang..inilah yg ada, sy nak pertaruhkan gmbar ini (complicated gak nk masukkan gmbo ni sbb size asal gambar ni sgt besar dan tak boleh bukak dlm picture viewer yg cam biasa tu, nasib baik leh bukak dan resize pakai picasa..gmbr diambil pakai kamera my brother mase raya ritu).


Nama sicomel: Muhammad Ashraf Bin Mohamad Faizal
Umur: 14 Bulan (born-30 Julai 2009)

Contest ini merupakan anjuran Azzamoro dan BabyIbu.


*Semoga Berjaya!*

4 comments:

Imaan09 said...

best of luck..comeinyee si Asyraf

sisanizu said...

tenkiu auntieeeee..harap ashraf boleh menang

azzamoro said...

goodluck!!!

azzamoro said...

goodluck! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...