Sunday, April 08, 2012

Milestone-meniarap

Sejak seminggu lalu (berusia 2 bulan setengah)..si Ayra ni sudah agak terer meniarap..tp belum pandai nk balik semula..maka merengek-rengek la dia mintak di angkat.. ni gambar2 hari kedua dia boleh meniarap last week..


 Lepas letih meniarap..tertidur sendiri..ala i like..sgt cute sy rasa..(mak puji anak sendiri..kwang3x)..

 Ini antara koleksi bj pink saya..dihadiahkan oleh auntie uyaa..(mak sepupu)


Taksilap saya masa Ashraf dulu, dia start meniarap bila dah lebih 3 bulan..mase tu sy baru balik konferen dari Korea..ya betul...masa tu 3 bulan lebih umur Ashraf..

Semoga membesar dgn hebat. Semoga jadi anak solehah..amin

3 comments:

D Yatie said...

cepatnya dia..Arissa tak lagi...macam baru nak menyenget je..tapi kalau kami tiarapkan...kepala memang tak dok diam. :p

Suliana said...

cepatnya meniarap!! aisyah humairah blm meniarap lagi, baru nak ngiring2 :-)

sisanizu said...

Nama anak kita semua A ke..Arissa..Aisyah& Ayra..(",)
Alhamdulillah..harap Ayra rajin2 kekalkn prestasi beliau...hu hu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...