Wednesday, December 12, 2012

Bercuti di Langkawi

Bercuti di Langkawi. ok. ni cerita basi. sy pegi ni 24-26Nov. lepas. Simpan gambar kat sini lah..tgk besok-besok..jgn jd mcm sy hilang beg dan hardisk di Bandung. dicuri oleh org tdk bertanggungjwb. byk jugak gmbar comel anak -anak sy yang sedang membesar itu hilang. 

Percutian ini dirancang dan ditempah sepenuhnya oleh encik suami saya. beliau mengajak famili abang beliau utk berlibur bersama. kami pergi berlapan termasuk anak-anak. anak saya dua. anak ipar dua org jugak. kos semua habis RM1500 perfamily (return ticket bersama anak, kos naik skyvan dr bangi ke lcct -apartment dll) tak termasuk beli barangan peribadi ms shopping kat pekan kuah. Ni kali kedua sy g langkawi. 1st time dulu masa bujang belum kahwin .pegi lawat ONL mase tu..











bersama famili ipar

sewa van pakej dgn apartment-drive sendiri


sewa apartment

sedikit rembatan kat pekan kuah



.


3 comments:

amie said...

naik flight dua kali doh ayra kecik2.auntie tua beruban baru naik.

sisanizu said...

ayra blk kg je naik flight auntie..bukan mcm auntie g italy..;p

lovelywa said...

wahh..syoknyee jalan2 langkawi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...