Monday, November 18, 2013

Baju Ayra home made

Skang ni sekejap sgt kan cuti hujung minggu. Sibuk benar rsnya setiap kali tiba hujung minggu..ada je aktiviti. baru2 ni ada mjlis convocation sekolah muhammad ashraf dan mjlis naik rumah baru pakcik (adik bongsu umi saya) .Beliau beli lg umah kat denai alam, shah alam plak. sebelum ni dia stay damansara. rumah dia beli byk, disewakan. entah berapa buah rumah dah pkcik sy yg ni beli...tp kali ni katanya nak settle down kat denai alam. beso gila rumah beliau..hmm..

hmm..alangkah indahnya kalau boleh dok umah je menjahit..hahaha. mula rasa menyesal ..apasal lah sy tak beli mesin jahit ms sy duduk rumah tunggu bersalinkan ayra dulu. mungkin duit kemenangan anugerah tesis terbaik dr agensi angkasa negara (AAN) tu sy gunakan utk beli mesin jahit..(uhu..padahal ms tu pakai duit tu utk persediaan nk bersalin)..agaknya..kalau sy ada mesin jahit lebih awl, mungkin sy tak smbung belajar pun kah kah. crazy.

Ok.ini projek hari sabtu. bila start potong kain utk jahit satu percaya..mmg tak tenang selagi tak siap. haha..meroyan dah makcik..terus hari ahad pakai g mjlis2 seperti yg disebut di atas.

ms ni belum siap







ashraf pakai kain lilit pinggang kaler oren. persembahan Dikir Barat u olss..

group dikir barat. meneng persembahan hari tersebut. comel sgt
seluar ayra. lebihan jahit bj saya tempoh hari
bahagian belakang

9 comments:

lynnezz said...

pandainya sarah jahit!jeles..pasni xyah ssh beli baju dh la. leh custom made..hehehe

sisanizu said...

tq linda. :)

MamaZen said...

sarah..buatla blouse labuh..konpem i order..hehe..

MamaZen said...

sarah..jahitla blouse labuh..konpem i order...hhee

sisanizu said...

blouse labuh utk mak ke utk anak

MamaZen said...

tuk mak...hehe

MamaZen said...

tuk mak...hehe

sisanizu said...

haha..tu kene amik cuti tu ..nak mengadap mesin jahit..tanpa gangguan anak2..hik hik

Arjuna Silvera said...

nice...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...