Tuesday, August 12, 2008

Conference Paper to Spain

Da selesai,,satu lagi paper..peningnye..dalam dua bulan ni..dah hantar 4 paper..yg ke spain ni Dr azami mintak, dia bg tempoh seminggu je siapkan paper utk hntar ke wseas2008 conference in spain.Lepas satu, satu,,bilelah penderitaan ni nk berakhir. Journal aku buat hari tu dh tinggal lama, mcm malas nk smbung balik. Rase mcm tak best plak result tu..Tesis pun smpai bab 2 tak habis2 lagi. Entah apa mende terakhir yang aku tulis hari tu..serabutla tambah2 plak ngn kehadiran satu makcik misteri tu.. ha ha,,, dasat skang ni ,,,die curi result aku,, and claim as her's ,,mende2 yang aku ajar kat die,, bila dh terer , pijak aku, adoi..hantar journal n paper tak taruk nama aku pun,,, marahnya,,hinss...xpela...kene redha je la kot..lagi pun aku sendiri pun lam setahun setengah ni dah ade 7 papers..but nape tah,, i still not satisfy, i want more,, kalau camni alamatnya 10 tahun pun tak habis master aku..nauzubillah!

Ptg td plak aku hmpir bagi penangan 'rasengan(one of Naruto's ninja techniques)' kat seseorang tuh yg bertanya dengan mimik muka yg begitu begini dan duduk smbil bersilang kaki, amikkan sampah ni buang tempat lain, i tak suke tgk mcm ni.'You tau tak i ni sape? u patut say sorry ' oho..sape tah..mcm tak familiar je muke die ni.. wakaka,, ketua jabatan letrik ke mcm ni rupenya perangai mcm kucing baru beranak garangnya..he ..he...seronot bab ngata org ni, nasib baik tak buat jalan catwalk ala model kat depan tu tp bawa dua plastik sampah..kui..kui..takpun mintak tolong dia buangkan..ha ha,,lagi best

Skang ni rase tenang lepas dh hantar paper ' Nelder-Mead algorithm' tu,, tp yg tak tahannye..ade lagi emel dr Dr Azami "paper diatas telah didaftar atas code pada attachment,yang ini proceeding but ISI, nanti pelase buat powerpoint dan extended untuk masuk journal - ISI dan SCOPUS' amboi, permintaan dia mcm senang tak ubah mcm suruh goreng nugget, bezanya nk goreng nugget tu meskipun leceh la jugak (ahaks)tp tak yah pakai otak pun, panaskan minyak lam kuali, pastu masuk nuget. Ho ho,,, seblom ni pun actually die soh ubah paper yg antar ke bogor untuk antar ke spain, but i cant do it since i have no other result in that field to put in, sbb tu aku wat paper yg lain.

Ho..ho.. so for the time being,, byk sebnarnye keje aku tp...bab ni yang susah bile takde 'due date' mcm wat conference paper, to write journals and to write thesis, mulala aku mengelamun nk stat n nk wat yg mane dulu, then,,jeng-jeng-jeng, tulis blog laks..kui kui kui

1 comment:

intelligence said...

You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
handmade jewelry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...