Tuesday, September 21, 2010

Hari V.I.V.A Sarjana Sains (Kejuruteraan Elektrik, Elektronik & Sistem)

Hari besar dh nak tiba. dalam minggu depan..tp..adekah patut my supervisor itu mahu jenguk sekejap saja sbb jd session chair kat Engineering Postgraduate Conference (EPC) kat hotel equatorial itu..adoyai.. mmg lah tak wajib pun supervisor ade sekali pada hari besar itu,, tp dgn kehadirannya sekurang2 jd kekuatan buat sy..hu hu sedihnye..kenapa jd begini pada saya..? Takde maknanya sy bersedih2, pasti ade hikmah disebaliknya. InsyaAllah.

Taktahu nk kata apa. Semoga Allah bantu saya buat yang terbaik. Go go chaiyok (tetiba dalam perut rase semacam..ha ha) walaupun dh pernah present kerja research kat beberapa konferen (tetiba teringat konferen kat pulau jeju, korea, yg sy asyik kene tanya ngn prof dari Hongkong itu..ho ho..belasah jelahh..) tp ni lain daripada yg lain. Ini adalah keseluruhan kerja2 sarjana kamu. Oh tetiba rase berat tanggungjawab ini....

Doakan sy ya kengkawan!

4 comments:

Suliana said...

good luck!!

sisanizu said...

tenkiu ibu aqil..hu hu

PuteriGunungTahan said...

~~ gud luck sarah...u can do it!!..

p/s:: smoge ashraff get well soon...

sisanizu said...

thanks zen..sy masih jeles dgn kamu yg dh berkonvo..he he..thanks again. jgn lupe doakan i;>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...