Monday, January 12, 2009

scan USG bulan lepas


Ni aku nk simpan kat sini kenangan gmbar USG baby ku yg masih kecil lagi mase tu (9 minggu),,tak sabar nk tunggu baby besar, nk rase die gerak2..hu hu..skang ni kandungan sedang menuju usia 13 minggu..dh 12 minggu 2 hari..ho ho..perut ku yg sebelum ni takla nmpak sgt,,skang ni dh maju sedikit..kalau pakai kain dalam tu ketara sgt menonjol..he he,,since bj kurungkan besar,,tudung pun cover perut,so takla ketara sgt..rasenye tak ramai lagi budak lab ni yg tahu, melainkan ct aminah yg kaki gosip tu..(he he he) rsnya nk tunggu sehari dua lg, nk USG lagilah baby...nk tgk baby wat ape..ikut pembacaan, baby usia 12 minggu lebih ni dh pandai gerak, menguap dan sebagainya, tp kite tak rase lagi sbb die masih kecil..hmm ape2 pun, ni nk selit gmbar baby ms 9 weeks..1st dr letak kat perut haritu nmpk jelas sgt,, siap dgn heart beat lagi,,berdenyut-denyut,,nmpak kaki ngn tgn die masih sgt kecil lagi mase tu,,nmpkla sekali ngn tali pusat, lepas tu dr baru tanya, nk print tak gmbar ni..aku ckp naklah dr..hmm second die letak tu imej yg kuar kabur sket..so dr pon printkan,,inilah hasilnya..jeng-jeng..(gmbar kat atas tu yg aku wat bulatan yang tak nmpak bulat pon) aku belum tahu yg baby kat dlm ni 'fahmi' atau 'auni',,kecik lagi...tak sabar betul nk tunggu baby besar..

7 comments:

.mawar. said...

eh..kite tau la :P

sisanizu said...

.. yelah cik mawar..ha ha

amie said...

bagi tau fahmi or auni hang, makcik siti aminah yg menyibuk ni la sibuk teman mak hang makan pagi n petang..dah besar nanti datangla melawat makcik yg cantik bergaya lagi ternama ni ye ..hahaha..saya mengomen lagi :P

sisanizu said...

ha...ha..terima kaseh ye mkcik temankan mama sy makan setiap hari..

fizah said...

untuk bayi itu, ada makcik yang baik...:D

sisanizu said...

he he..

splendid said...

You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
handmade jewelry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...