Tuesday, January 13, 2009

USG 12 weeks 4 days old

He he..pg tadi g klinih az-zahrah bangi.scan. punyerla excited nk tgk baby..dh besar dah die,,mase dr letak alat tu kat perut, die diam je,,dr tunjuklah, yg ini tgn die, ni kaki die, lutut die, yg nmpak berdegup tu jntung die,,subhanallah!..tp mase tu tgn sebelah kanan tu baby angkat tinggi sikit. Dr kate die tgh tido ni,, tgn tu angkat mcm nk azan.,,he he comelnye,,pastu dr tekan2 sikit,,dr kata 'kejutkan die jap' lepas tu die mcm bgn and gerak2 ,,comelnye...comelnye...punyerla excited..dh besar dah baby,, dr kata mase ni tk nmpak lagi jantinanya,, bila dah masuk 20 minggu nnt dh bolehlah..he he tak kisahla..aku cuma nk tgk keadaan die je..

skang ni die masih belum naik ke atas perut die masih kat dalam..bestnye pengalaman ni...comelnye..cik abg pun sengih jer,, suka la tu..Ya Allah, peliharalah anakku..amin

hmm balik lab je..belum duduk kat krusilagi terus tunjuk gambar scan kat ct aminah..auntie amie pun excited..he he

3 comments:

amie said...

dear mama-to-be,
saya doakan sihat sokmo la kedua2 pihak mama n anaknya skali.n sarah, do not malu2 ask me any help nak makan apa2.ok??..sebak la tengok gambar ni.saya doakan sihat sampai la lahir besar dan selama2nya.

fizah said...

amin...kak amie, kalau sy yang nak makan, cemana pulak? hehehehe...:p

sisanizu said...

ramai la pulak mama lain..kene cr ct aminah yg lainlah untuk mama fizah ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...