Tuesday, July 26, 2011

Malaysia VS Singapore 28 July

RajaGobal akan turunkan sape nnt? debar..debar...dan goal keeper plak stay ngn Sharbinee atau Khairul Fahmi..OMG..OMG..Semoga berjaya. Dapatkan 3-0 boleh tak? ^_^ terus serabut ..adeh. Skuad Malaysia ni susahla nk jangka,, sekejap ok,,sekejap tak..harap2 berbaloi2 la kerajaan labur byk duit bawak pemain antarabangsa datang, liverpool, chelsea dll tu untuk perlawanan persahabatan tu..okey..sila bersemangat sikit. Chaiyok2x Harimau Malaya!

Adakah begini?Siapa pun yg diturunkan, harapnya tepat..

8 comments:

mawar said...

saya mcm tak reti dan x paham sgt apokobondo rules bola sepak nih. slalunya hasben yg explain bile bola offside la segala. sy mcm x berapa nak minat hahahah. tapi kali ni sy jd smangat plak! wiihii.. go harimau malaya go!

sisanizu said...

yeah..mawar..yg penting harimau malaya menang...(masuk piala dunia terus) wah berangan...kwang3x...husband sy biasa2 je, tak fanatik bola..kalau tak, mesti dh ke stadium ct sarah...mcm kak ummie anak beranak..;p (aigoo,,sy pon tak penah main bola..)muehehe..

ummie said...

ye siti sarah oi...sesekali marilah ikut kami ke stadium...tp tunggu xde mabuk2 lagi...hehhehehehe

Go Harimau Malaya!!!

sisanizu said...

sy ikut keluarga kak ummie la..;p

PuteriGunungTahan said...

keeper sorang lagik tu sapa name eh..nsem kan..hahaha...chayok harimau malaya!!!stakat singa tu ape la sgt kan....hee

sisanizu said...

sape yg hensem ni suzen oii...keeper..sorang lg nama farizal..tp rasenye yg ko maksudkan tu fahmi @ apex..sy lebih suka dia dr sharbinee.. pandangan sisi ct sarahla..sbb rasenye sharbinee lebih careless sikit compare to fahmi..tensen i

PuteriGunungTahan said...

oo saya maksudkan sharbanee..hehe..saya rase diorg fair n square..sbb time lawan liverpool eh..apex pon mcm byk wat salah..ewahh..pabila juri tak berkuliah mcm aku ni mengomel..heee

sisanizu said...

ha ha..tu ah..mase lwn liverpul tak perform..sbb tu kot rajagobal pilih sharbinee lak lwn kat singa hari tu..hu hu..sy serabut..moh kite import Fabien Barthez ke tulog jaga gol jap..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...