Tuesday, July 05, 2011

My Pregnancy

Alhamdulillah. Sy nk umumkan berita penting. Setelah berehat lebih kurang 3 bulan atas saranan doktor O&G selepas miscarriage Januari lalu, sy mengandung semula. Dan hari ni baru bersedia nk umum. Semalam sy bukak buku merah kat klinik kesihatan. Due yang dikira oleh nurse itu ialah pada 16 januari 2012. Kini kandungan sudah menghampiri minggu ke-13. Ok sy masih mabuk dan alahan..tp ada harinya sudah berkurang sikit (mungkin 5% jer selepas masuk minggu ke 12) huhu...Rakan-rakan, doakan kehamilan saya ..

gaya seorang bakal abang..sedang makan kekacang
Sekian.

15 comments:

Suliana said...

tahniah sarah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! take care tau.. lebih kurang su la, tapi su bulan 12 :-) moga sihat selalu ye. alhmdlh su tak de mabuk2..

sisanizu said...

Thanks Su. bagusnyelah xmabuk...bertuah Su,,sy ni setiap hari berdoa semoga cepat2 mabuk ni berakhir..hu hu

Fatima Saiful said...

owh berita yang ditunggu2....tahniah yer kak sarah. semoga pregnant kali nih dipermudahkan oleh Allah..amin~

sisanizu said...

Amin. terima kasih Take. mengharapkan doa keluarga dan sahabat handai..

PuteriGunungTahan said...

suke suke suke....tahniah pn sarah..take care ya..wish me luck..hehe..

sisanizu said...

terima kasih Zen...Zen go go...xpe zen, tempoh utk baby keluaran 2012 masih panjang lagi..take ur time for honeymoonnnnsss dulu..;p

syuhaila binti mustafa said...

akak, nk join jg nnti.. tahniah.. :)

sisanizu said...

wah ela dh nak join? biar betik ^_^

mawar said...

wah nak join jugak! hehe. tahniah kak s! rindunyer nak berjimba di smrg

sisanizu said...

TQ mawar..marilah berjimba jimba di sini..he he..mawar pong nk join? ha ha jom jom..

Fizah said...

mahu join jugek..buleh? mueheheheee...:P

subhanaLLahhh..tahniah kak..sy doakan sihat mama ngn adik ashraf...:)))

keklapisdq said...

ank akak senior lh nnti.. :) k.mwr, nk tmbh jg ek.. nnti ank kita sebaya lh ek.. :P hahah

sisanizu said...

terima kasih Fizah..!!doakan ye....
Ela...betul ke ni..? he he tetiba teringat Darwish yg masih baby comel itu..dh nk dijadikan abang.OMG!

Imaan09 said...

tahniah.. sama laa kita.. tp kak sara insyaALLAH bersalin dulu.. saya due 25 feb 2011

sisanizu said...

thanks Lea..tahniah jugakk..he he..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...