Monday, October 21, 2013

Anak-Anak

Ramai sedara saya iaitu sepupu sepapat dan adik ipar sy yg mana anak mereka sebaya ayra malah lebih muda dari Cik Ayra saya, sudah diberi adik. sudah lahir pun. so buat masa kini kelihatan Ayra yg ternyata berimej lebih kakak dan kelihatan matured ni belum beradik. umur pun sudah 1 tahun 9 bulan ..Maka adalah yg bertanya 'bila nk tambah?' ayra dh besar..kiki..

Memang teringin nk tambah. tp belum bersedia. rasa tak berani pun ada. Sebab...kalau ikutkan projek sy ni, next milestone kene capai adalah pada Disember ni. Pastu ada lg.in february...sampai end of product utk project should be there in July 2014. saya sekarang rasanya tak begitu mencapai sasaran. Paham2lah kalau ada bb kecil, sy takbolehla nk stay up memalam lelama..xleh la nk baham nescafe tarik setiap hari pagi petang siang mlm, pastu nk tinggal2 kalau ada kursus mcm byk benda kene pikir. encik suami pon tgh sambung. Thn dpn kitorang ada plan..tp belum sure bulan berapa akan bermula. Takutlah kalau katakan sedang mengandung sarat tak boleh fly pulak. ataupun kalau ade bb kecil, kene fikir secara hebat sikit...hu hu..hujung minggu ni husband outsation ke johor beberapa hari. hujung bln November dpn beliau akan ke German. hmm tahun depan..entahlah

see...dua beradik ini sudah besar (ni kat rumah nenek moyang mereka)

ops ..ini bj homemade for cik ayra

sy belum masuk kelas jahit bj kurung biasa,. jahit kain pun belum bljr.
so cuba2 dgn jahit bj anak dulu

baby ayra pun nk bj mcm tuan dia

Muhammad Ashraf & Cik Aishah Ayra
Sekian.

4 comments:

Mommy_Cha said...

hahahaha. so cute baju anak patung & owner adalah sama tau!

sisanizu said...

haha..kan..lg best kalau ada byk bj sesama ngn tuan bb.. tp yg ni pun jahit secara malas& cepat2 bj baby dia tu. lengan bj pun takde..kih kih..

Suliana said...

Comel!! Xpelah slow2 kayuh. ALLAH lebih tahu. Kita merancang Dia yang menentukan :-)

DYatie said...

Wahhh bagus nya pandai jahit!
Btw dear, may Allah ease ease everything for you and family.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...