Sunday, March 13, 2011

Dapur .

Niat nak tepek gambar sekeping dua. Hujung minggu ni memang me-time. hoho..sebab agak free (Mase ni la nk betul2 online shopping..)..selalunya sibuk dgn aktiviti mcm2 smpai tak sempat nk bukak laptop pon. Minggu ni jugak kelas swimming dibatalkan lak..sudah lah sy miss dah 2 minggu tmbah lagi pulak minggu ni..adeh..time kita free ni la nk cancel kelasnya..tensen. minggu depan sy mungkin balik sbb adik akad nikah kat kelantan..(mjlisnya bulan Mei nnt) sy ckp 'mungkin' sbb sy tak pasti lg dpt balik ke tak...hu hu..ade masalah sikit..ni tepek gambar dapur. Muhammad Ashraf dh bising ni nk nenen..

Ni dapur kesayangan sy yg sy beli kat senheng sdn.Bhd.

Ni plak kithen kabinet saya yg kecik je..tp ongkos nk buat ini bukan sikit..so sila hargai (sila rajin masak 4 kali ganda)Adeh..Muhammad Ashraf sudah nangis.. tak boleh me-time jugaklah kalau dia tak tido..

Sekian.

9 comments:

darwish qusyairi said...

wah best ny dapur akak.. sila main masak2 dgn ashraf ek.. :)

syuhaila binti mustafa said...

alamak, tersilap guna akaun darwish plak.. P

sisanizu said...

he he ela..patutla..sy mcm kenal nama darwish tu tp kot2 la peminat..muahahah

erm dapur ni walau xla sebesar dapur org lain, tp ni lah dapur sy sendiri. sbb tu feeling lain sikit..;p

Fatima Saiful said...

wow!!suke design kabinet akak yg tade handle...tade laa 'org' yg akan rajin buat spot cek!!!:D

sisanizu said...

ha'ah..setakat ni org yg suka buat spot check tu tak tau camane nk bukak kabinet ni..tp once kita bukak,,mase tu dia sebokla tanak bg tutup..sbb kene kemaskan dulu dalam tu..ha ha

Fatima Saiful said...

hahah...bole bygkan bile tlg kemaskan tuh~kalo saye tau ade jenis cam akak nih, KOMPEM saye beli cam akak.solution saye tuh jerla..handle tuh saye letak tinggi sikit.pastu org tuh siap suggest gune panjang punye sebab die kate kalo anak panjat2 takler patah..:P~

sisanizu said...

ha ha..mcm2 hal;p

Anonymous said...

Maaf akak sy ada tgk pic dapur akak ..nk tnya brand apa n skrg dapur tu still ok lg ke? Sbb rmai guns dapur tu xtahan pecah.sy brkira2 nk bli dapur tgh tgk2 yg tahan lama

sisanizu said...

cik anon.pecah? tak penah pulak sy dngr org pakai dapur ni boleh pecah..takde la pecah..dh guna beberapa tahun ..skang ni rumah sy ni dh bg sewa kat org..sy dh pindah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...