Tuesday, March 29, 2011

Tidak puas hati.

Ho ho..sebab rase mcm ayam. Jadi haruslah mengorbankan sedikit masa utk tulis belog. Nk puaskan hati..Isyk..isyk Dr.M memang begitu. Kenapa syg sgt dgn Encik A itu. huhu..tak puas hati..bukan sebab jeles okey.. Tp sebab Dr menangkan dia. dan menjatuhkan pride sy...Tetiba sy rase sy pulak jadi ayam sebab tak puas hati kat org itu yg biasa2 sajork.. buang karan je..hahahahahhaha ..tp nk jugak bergaduh..hnssss...

Sudahla sy handle meeting igtkan pelajar2 seliaan Dr.M. sy tempah bilik miting beberapa minggu lebih awal. sy jugak yg g cari2 projector, laptop dan pasangkan aircond bagai utk menyediakan suasana meeting. Bukan kisah sgt hal tu, tp sy tak puas hati kat org itu..yg kengkonon ape2hal dirasakan bukan tanggungjwb dia,,tanggungjwb org lain..eh hello..adekah kamu itu sudah bertukar status menjadi GABAN yg hanya konon2 wat research sajork,,yg lain2 bukan kerja kamu...kalau begitu, kenapa Abstract research kamu tulis yg dipaparkan dlm meeting itu kelihatan low class dan tidak sepadan dgn kelulusan kamu yg kononnya tahap gaban itu. Buat mcm cincai2 dan seolah2 berasa bukan kerjanya. Helllloo ..diulangi jugak, sy & ct aminah dulu siap boleh studi dan g present lagi..diulangi: 'present', nk menegaskan betapa kami buat kerja agak bersungguh mendalami kerja/research walau ia research org lain apabila disuruh Dr M. Kene wat minit meeting yg simple seketul pun riuh sekampung...

Sekian. Selepas ini, sy nk jadi lebih cantik dan disegani kerana terlalu jelita...ha ha..

5 comments:

syuhaila binti mustafa said...

sila bersabar akak.. encik A itu memang.. :P

amie said...

sarah.kita bako je.yang penting takde saksi. ha ha ha.ayam itu memang ayam kuasa 12.malas kawan ngan semua ayam itu.mari bergumbira dengan hidup ini..lalalalalallala

sisanizu said...

ye ela: Encik A tu memang, takpolah heh..mari kita menikmati hidup dgn gembira
ct aminah: hmm bako jgn tak bako..sy tgh skodeng motor dia,, nk langgar ..ha haha..

Fizah said...

sy slalu terkagum dgn akk n kak ami. takpela sbr je dgn sikap sesetengah org..cuma yela kdg2 jd geram jgk kan.

sisanizu said...

fizah..nak tak nak kene hadapi jugak..kan..
nk buat mcm mana,,harus membina kesabaran...thanks for your concern..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...