Thursday, March 10, 2011

Swimming Class

Sejak bulan lepas, pada setiap minggu kami,,kami,& kami..ada join kelas..tp actually sy dah miss 2 kali kelas sbb yelah, sibuk sikit..tp belajar tetap belajar..Entah berapa lama belajar, cuma pass renang gaya katak je..tu pun bab amik nafas time renang tu tak lepas2 lagi..ni sebab tidak belajar bersungguh2 dan asyik ponteng kelas..hahahah..bila lah agaknya boleh renang gaya lebih best..Mula2 nk gelak dulu...ha ha lepas tu barulah tepek gambar...

Memang tak boleh blah gmbar ni..Ni mase 1st lesson rasenye..sekarang kami ade baju yg lebih bergaya (2 pieces kah??),,.

Sebab censored kan,,so tepek lah gambar tah pape kat situ..jgn marah kengkawan..

Sekian.

6 comments:

ummie said...

sila jangan ponteng kelas minggu nih..sbb hang je yg bleh gi..lps tu boleh ajar kami..sy x boleh pg memandangkan keadaan kaki yg masih tidak mengizinkan..hehe

tp rasa best lak amik gambar camtuh..hehe

sisanizu said...

hahah..tiap kali tgk gmbar ni memang rase nk gelak besar..minggu ni kan kak ummie ,,sy mcm takot sket la..sbb en P tgh datang,,,hua hua..tgh heavy nih ...............

nmpaknye minggu ni ct aminah d sarawak,k ummie cedera kaki. Hana pun kt Langkawi..oh tidakkkkkkkkkkkk..sy je free

darwish qusyairi said...

best ny swimming.. :)

sisanizu said...

ela kah itu?

mawar said...

wahh sudah ada kelas swimming! baguih2..hehehe comel lah semua dgn pakaian seragam tu..hehe.

sisanizu said...

he he mawar..best kelas ni..sbb bg sy yg langsung tak tahu berenang ni,, skang tahula jugak skill utk terapung kan..jomla join..hik hik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...