Tuesday, April 19, 2011

Pakwe nak datang Msia? OMG!!!

Rase mcm tak tenang ni bila dgr khabar beliau nk dtg..hu hu... Khabarnya beliau akan datang pada 4th June, iaitu Fan Meeting+Show..Pakwe yg ni serba boleh, sebab boleh menyanyi dgn best, macam terngiang2 jugak word ''my precious...' dlm citer Mary Stayed Out All Night. Tp watak dia agak serabai dlm citer tu dan sy kurang suka sgt gaya dia yg sesuka hati mak tijah samsung jer pegi kiss Mary dan dtg tido umah mary mcm umah umah tumpangan dia je.. Dalam cerita Beethoven Virus dia main trumpet, dalam You're beautiful pong dia nyanyi. oh i LIKE. ade byk citer die belakon kan 'baby and me ' bagai tu kan... rasenye you're beautiful best macam nak pengsan.... hahah..mase sy g KOREA dulu rupenye citer ni tgh tayang kat tv setiap malam apa yek...ade la sy layan ct aminah tgk citer tu, tp mase tu sy tak berapa nk faham sebab tak tgk dr mula..asal keluar jenjalan je..ct aminah sibuk nk balik bilik sebab katanya citer dh nak main..

Pastu bila dah start layan citer you're beautiful, dah suka mcm nk terbang g korea balik (apekah..) ct aminah gambo dia ade tepek kat stokin tak? ho ho...style kat korea, once artis tu dh glemer tahap gaban, gambar mereka akan muncul di stokin, jd pelekat sticker dan sebagainya.....(teringat mase kat korea ct aminah asyik melekat kat kedai yg jual stokin tu nk cr gambar artis kesukaan beliau iaitu 2pm, big bang dan segala mcm..) .

ni artis kesukaan ct aminah ke?he he..
Hati mula tak tenang bile tgk gambar beliau ni. Nasib baik ct aminah sedang bercinta kipas susah mati gempak dengan Jay Park dan Top big bang tu..ha ha sy nk minat dia ni jer..oh Jang Geun Suk...please meet me..
Minat kat dia nih. tp sabo je lah...ha ha apekah..
tepek gambo seketul lagi lah ..Geun Suk datang malaysia wes....jom jom jumpa..ha haha..saya ada satu video beliau menari ngn park shin hye utk promosi garden 5, cam shopping mall gitu..memang cute terlampau la kan..mkcik ulang2 tengok..nnt di waktu tenang makcik akan tepek video tersebut di blog utk mengabadikannya okeh..ha ha..
makcik nak anak makcik muka mcm ni boleh?

Sy naaaaaak tgk jugak drama 'festival' yg dikhabarkan akan start tayang kat tv korea Jun tahun ni (tak sabar rasenye).. sy takutla akan jatuh cinta ngn shin woo..sebab beliau memang cool jugak..manalah tahu kan..ha ha ct aminah, sila jgn marah dgn aksi terlampau ni..muahahhaha..

ct aminah, sy nk suka jugak gambar ni..kalau hang marah, sy kabo ke jay park..;p
Citer festival yg insyaAllah best ;>
gandingan shinwoo (
Jung Yeon Hwa
) dan park shin hye
Sekianss..

4 comments:

PuteriGunungTahan said...

pn sarah..
4.6??
date kawen aku tuh...
huhuhu..welcome to pahang yer..

sisanizu said...

wah..zen . clash pulak dgn tarikh appointment ngn pakwe..;p

amie said...

saya nak bagitahu.kalu hang nak pergi, saya boleh teman.saya eksaited bab2 gini...hahahaha..fangirling itu awesome mcm VLF pak suryadi.

sisanizu said...

ct aminah.noted. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...