Thursday, April 14, 2011

Report Grant

Edisi meroyan. macam complicated xtahu nk pikir nk mereka-reka kan ayat best untuk menunjukkan progress projek itu sgt best..waahhahahah..kalau sciencefund yg sy terlibat tu boleh lah buat ayat sedap2,,tepek jurnal & proceeding yg byk smpai tak muat kertas nk cerita(Kak suzi punyer jurnal la..nk harapkan i, non ado la sgt kan..) nk describe betapa majunya projek itu, macam pembangunan di Las vegas la umpamanya ..hahahha..Ni walau pun report FRGS 2 muka surat je... Tp nk cerita betapa best nye projek itu tak dapekla..since VLF2 ni kedengarannya mcm kumbang gurun je bunyinye di telinga beta. Asal wat ayat je rase mcm sumbang je bunyinya..hahaha..bagaimanakah..

Maka sebab tu la rase mcm meroyan kejap. ..haha

sekian. Teringat budak hensem yg sedang buat hape entah kt nurseri tu..rindulah

2 comments:

syuhaila binti mustafa said...

akak, Ashraf kn terer wat essay.. minta dia tolong akak.. :P

sisanizu said...

hmm betul jugak tuh. mlm ni nk sit down togetherlah ngn dia, nk buat essay grant edisi muhammad ashraf..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...